2010-10-29 18:11:58• hírek • Póti Orsolya

Őszi fesztivál

A Szatmárnémeti Művészeti Iskola tehetséges diákjai és a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének tagjai mutatták be produkcióikat és alkotásaikat egy Őszi fesztivál keretén belül.

A Művészeti Iskola és az Alkotóház  közös rendezvényére, az Őszi Fesztiválra október 29-én délután a Megyei Múzeum dísztermében, illetve annak előcsarnokában került sor. A tehetséges művészek egy zenés-táncos előadással és egy különleges kiállítással lepték meg a közönséget  

A jó hangulat felől most is az iskola zene szakos diákjai gondoskodtak: egy látványos balett produkcióval, valamint klasszikus  dalaikkal sikerült elkápráztatniuk a jelenlevőket.  A rendezvény első felében a diákoké volt a főszerep, akik változatos - modern és klasszikus darabokból álló -  dalcsokorral készültek. Az előadás különleges perceinek a Rain Drops című balett-előadás számított, ugyanakkor különleges hangulatot teremtett  Beethoven Holdfény szonátája Maktary Jassin előadásában.



Olyan előadók, és nagy zeneszerzők művei csendültek fel, mint Beethoven, Haydn,  Guimaraes, Celine Dion, F. Tarrera. Az előadás után a közönség olyan hazai művészek alkotásait tekinthették meg, mint Gergely Csaba, Dan Gheorghe, Gurzau Klara.




Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: